Évközi 18. vasárnap
2020. augusztus 2.

1) Ma elsővasárnap van, Toronyban a Rózsafüzér Társulat fél 3-kor imaórát tart, Bucsuban a fatimai imacsoport végzi kilencedét. Perselyadományunkat mind a négy községben a templom javára adtuk.

2) Csütörtökön Bucsuban szentségimádási nap van. Szentségkitétel reggel 8-kor lesz, szentségeltétel este ¾ 7-kor litániával, majd szentmise. Napközben is buzgón vegyünk részt a szentségimádáson. A bucsui szentségimádás miatt csütörtökön Toronyban nem lesz szentmise.

3) A novemberi színházi előadásra a jegyek a csütörtöki fogadóóra keretében átvehetők délután 4 és 6 óra között. Kérem, hogy aki ebben az időpontban nem tudná átvenni, kérjen meg valakit, aki helyette átveszi a jegyet. A jegy ára 5.100 ft, kérem, hogy pontosan hozzuk, az összeget.

4) Elsőpénteken délelőtt az elsőpéntekes betegeket látogatom meg, és az esti szentmise előtt fél 7-től gyóntatás lesz a toronyi templomban.

5) Jövő vasárnap a szentmisék keretében Dankos Attila orgona művész ad koncertet mind a négy községben.

 

Évközi 17. vasárnap
2020. július 26.

1) Első szombaton délután 6-kor az óndódi kápolnában is lesz szentmise.

2) Jövő vasárnap elsővasárnap, délután fél 3-kor a Rózsafüzér Társulat imaórát tart a toronyi templomban, Bucsuban pedig a fatimai imacsoport végzi kilencedét. Persely adományunkat mind a négy községben a templomok javára adjuk.

 

Évközi 15. vasárnap
2020. július 12.

1) Július 13-án – hétfőn – tartjuk fatimai engesztelő napunkat. ½ 7-kor a lourdes-i barlangnál kezdődik a szentségimádás,  7 órakor a szentmise. A szentmisén a szentbeszédet Óra Krisztián atya tartja. Minél többen jöjjünk el imádkozni magyar hazánk lelki megújulásáért és saját bűneink engeszteléséért! A szentmisét követően a körmenet az Újvári utcán vonul végig.

2) Július 18-án, szombaton délután 3-kor Oross Péter és Sárvári Dóra szombathelyi hívők esküvője lesz a toronyi templomban. Imádkozzunk az új házaspárért!

 

Évközi 14. vasárnap
2020. július 5.

1) Ma első vasárnap van persely adományunkat mind a négy községben a templom javára adtuk. Toronyban a Rózsafüzér Társulat ma fél 3-kor imaórát tart, Bucsuban a fatimai imacsoport tartja kilencedét.

 

Évközi 13. vasárnap
2020. június 28.

1) Ma délután 5 órakor Torony község hegyi zarándoklata van, amelyre plébániánk híveit szeretettel hívjuk és várjuk! Rossz idő esetén az imádságot a toronyi templomban tartjuk meg.

2) Elsőpénteken este fél 7-től gyóntatás lesz a toronyi templomban.

3) Jövő vasárnap elsővasárnap van. A Rózsafüzér Társulat ½ 3-kor tartja imádságát a toronyi templomban, Bucsuban pedig a fatimai imacsoport végzi majd kilencedét. Perselyadományunkat jövő hétvégén a templomok javára adjuk.

4) „Szent II. János Pál pápaságának története bélyegeken és képeslapokon” c. kiállítás megnyitó lesz a Szombathelyi Püspöki Palotában kialakított Látogatóközpontban, kedden délután 5 órakor. Az eredeti elképzelés szerint a megnyitó 2020. május 18-ára, a Szentatya 100. születésnapjára esett volna. A járványhelyzet miatt ez a terv meghiúsult, ezért az időpont a mostani keddre módosult. A megnyitóra mindenkit szeretettel várunk, a kiállítás október elejéig megtekinthető.

5) A novemberi színházra 85-en jelentkeztek az előadás nem szombaton délután 3-kor, hanem vasárnap november 15-én délután 3-kor lesz. Ezt megelőzően a Lébényi templomot tekintenénk meg, ahol a vasárnapi szentmisén részt vennénk. Akinek a szombati időpont helyett a vasárnapi időpont nem megfelelő, kérem, most a szentmise után jelezze a sekrestyében. A jelentkezők listáját kifüggesztettük a hirdető táblára. Jegyeket augusztus 6-án, csütörtökön a délutáni fogadóóra keretében lehet majd átvenni a Plébánia Hivatalban délután 4 és 6 között. A jegy ára 5.100 ft.

6) Az esztendő feléhez érkeztünk, kérem, hogy aki teheti a Szent István kora óta tartó kötelezettségnek az egyházi adó befizetésével tegyen eleget!

7) Július 1-től augusztus 1-ig szabadságon leszek, plébániánk területén a lelkipásztori teendőket Brenner József nagyprépost, ny. püspöki helynök illetve Óra Krisztián atya látják el, bármilyen hivatalos ügyben őket lehet értesíteni.

 
További cikkeink...

Copyright © 2011. H&Z