Értesítés!

Ezúton értesítjük a tisztelt lakosságot, hogy megkezdődnek településünkön az Arany-patak medrének rendezési munkái. Kérjük Önöket, hogy 2018. március 7-től (szerda) az időjárástól függően 7.00-17.00 óráig a Rákóczi Ferenc utcában és a Rohonczi utcában ne parkoljanak favágás miatt! Várhatóan 1-1,5 hetet vesz igénybe az érintett fák kivágása.

 

Középtávú időjárási tájékoztató a BM OKF részére


Készítette: Pátkai Zsolt
Készült: 2018. február 8.

Várható időjárás az ország területére 2018. február 10. és 13. között:

Általános jellemzés

Az időszak első felének időjárását egy köztes anticiklon alakítja, majd hétfőn ismét nedvesebb levegő érkezik fölénk, a közelben ciklonképződés zajlik majd.

Felhőzet, csapadék

A hétvégén néhány órás napsütésre szinte mindenütt számíthatunk, de összességében a Tiszántúlon lesz a több, az Észak-Dunántúlon pedig a kevesebb felhő. Számottevő csapadékra nincs kilátás. Hétfőn fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet és a nap második felében, valamint kedden elszórtan gyengén havazhat. A fagypont körüli hőmérséklet miatt megmaradó hóra nem kell számítani.

Hőmérséklet

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 0 és -5 fok között alakul, de a hétvégén a kevésbé felhős, hóval fedett nyugati tájakon -6, -10 fokot is mérhetnek.
A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 1 és 6 között alakul.

Szél

Erős szél nem várható, inkább csak élénk (35-40 km/h) széllökésekre kell számítani hétfőn és kedden.

Országos Meteorológiai Szolgálat
Időjárás-előrejelző és Veszélyjelző Osztály

Internet: http://www.met.hu

 

VASIVÍZ közlemény

A VASIVÍZ ZRt. KÖTBÉRMENTESSÉGI AKCIÓ-t hirdet, melynek keretében 2018. február 28-ig eltekint az Üzletszabályzat 11.3 pontjában foglalt szerződésszegések esetén a kivethető kötbérek érvényesítésétől.

Az akcióról készült hirdetményt megjelentetjük a Vas Népében, honlapunkon és facebook oldalunkon is.
Tisztelettel kérjük Önöket, hogy amennyiben lehetőségük van rá, nyomtatott formában vagy digitális felületeiken tegyék közzé hirdetményünket annak érdekében, hogy minél több felhasználó értesülhessen az akcióról, és esetleges bejelentéseiket időben meg tudják tenni ügyfélszolgálatunkon, fiókirodáinkban.

Kérdés esetén Ügyfélszolgálati Irodánk munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre a 94/516-255 telefonszámon.

 

OMSZ figyelmeztető előrejelzés


Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2018.02.08. csütörtök éjfélig HAVAZÁS: Estétől a Nyugat-Dunántúlon ismét havazás kezdődik általában 1-10 cm közötti friss hóréteg becsülhető, de főként Zalában és tágabb térségében - jelentős bizonytalanság mellett - helyenként akár 10-15 cm-t meghaladó tapadó hó is hullhat. Másutt jellemzően eső, havas eső valószínű, néhol átmenetileg ónos eső (ld. alább) sem kizárt. Csütörtök napközben fokozatosan gyengül a csapadék, a lehulló ill. lehullott hó olvadni fog. ÁTMENETI ÓNOS ESŐ: Estétől csütörtök reggelig az Alföld északi részén és az Északi-középhegység térségében átmenetileg ónos eső sem zárható ki.


2018.02.07. 13:27 Országos Meteorológiai Szolgálat

 

Tisztelt Lakosság!

HULLADÉKGYŰJTÉSI  NAPOK

2018.  I. NEGYEDÉV

(2018. január 01-től érvényes)

VEGYES HULLADÉKGYŰJTÉSI NAPOK:

SZÁLLÍTÁSI NAP:

HETI  RENDSZERESSÉGGEL KEDDEN!!!

(A 06.00 óráig kihelyezett hulladékgyűjtők esetén!)


SZELEKTÍV ZSÁKOS HULLADÉKGYŰJTÉSI  NAPOK:


SZÁLLÍTÁSI NAP: NÉGYHETENTE PÉNTEK

  • JANUÁR         26.
  • FEBRUÁR      23.
  • MÁRCIUS       23.
  • Bucsu Község Önkormányzata
 
További cikkeink...
Névnap
Ma 2018. március 18., vasárnap, Sándor és Ede napja van. Holnap József és Bánk napja lesz.

Copyright © 2011. H&Z