telapo2016

 

PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

 

Bucsu Község Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve 
ezennel kiírja a 2017. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati:

-A” típusú Ösztöndíjpályázatot /LETÖLTÉS/
a felsőoktatási  hallgatók számára a 2016/2017. tanév második és a 2017/2018. tanév    első félévére vonatkozóan; 

-„B” típusú Ösztöndíjpályázatot /LETÖLTÉS/

a felsőoktatási  tanulmányokat kezdeni kívánók (a 2016/2017. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások, illetve felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek) számára a 2017/2018. tanév első félévétől, 6 egymást követő tanulmányi félévre.

Az „A” típusú pályázatra azok az önkormányzat illetékességi területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók jelentkezhetnek, akik felsőoktatási intézményben (felsőoktatási hallgatói jogviszony keretében) teljes idejű (nappali tagozatos), alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, mesterfokozatot és szakképzettséget eredményező mesterképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőfokú, illetve felsőoktatási szakképzésben folytatják tanulmányaikat.

A „B” típusú pályázatra azok az önkormányzat illetékességi területén lakóhellyel rendelkező, hátrányos szociális helyzetű fiatalok jelentkezhetnek, akik: a) a 2016/2017. tanévben utolsó éves, érettségi előtt álló középiskolások vagy b) felsőfokú diplomával nem rendelkező, felsőoktatási intézménybe még felvételt nem nyert érettségizettek és a 2017/2018. tanévtől kezdődően felsőoktatási intézmény keretében teljes idejű (nappali tagozatos) alapfokozatot és szakképzettséget eredményező alapképzésben, osztatlan képzésben vagy felsőoktatási szakképzésben kívánnak részt venni.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://bursa.emet.hu/PALY/PalyBelep.aspx

A pályázói regisztrációt vagy a belépést követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a pályázók részére. A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a Séi Közös Önkormányzati Hivatalban (Sé, Szabadság utca 29.) kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzat köteles az EPER-Bursa rendszerben igazolni. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

A pályázat rögzítésének és az Önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2016. november 8.

Az „A” típusú  pályázati űrlap kötelező mellékletei:

 a) A felsőoktatási intézmény által kitöltött eredeti hallgatói jogviszony-igazolás a 2016/2017. tanév első félévéről.

b) Igazolás a pályázó és a pályázóval egy háztartásban élők egy főre jutó havi nettó jövedelméről.

A „B” típusú  pályázati űrlap kötelező mellékletei: 

a) Igazolás a pályázó és a pályázóval egy háztartásban élők egy főre jutó havi nettó jövedelméről.

A pályázati űrlap csak a fent meghatározott kötelező mellékletekkel együtt érvényes, valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül. A beérkezett pályázatokat a települési önkormányzat bírálja el 2016. december 8-ig.

A központi pályázati kiírás a http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica9/ oldalon olvasható.  

További információt Kelemen Jánosné ügyintézőtől kérhetnek a 94/540-535-ös telefonszámon, illetve a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. "> Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

 

                                                                                  Horváth Tímea sk

                                                                                  polgármester

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2013. június 2-án megredezendő Gyermeknapi programunkra.

gyereknap2013

 

telapo2012

 

Tisztelt Lakosság !

Értesítjük Önöket, hogy a szelektív hulladékokat 2012. december 7-én szállítják el.

Ezentúl a szelektív hulladékok elszállítása minden hónap első péntekén történik.

SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉSSEL  CSÖKKENTHETŐ A KOMMUNÁLIS HULLADÉK MENNYISÉGE !

 
Névnap
Ma 2017. augusztus 22., kedd, Menyhért és Mirjam napja van. Holnap Bence napja lesz.

Copyright © 2011. H&Z