Lomtalanítás

Bucsu Község Önkormányzata részéről értesítjük a lakosságot, hogy

2011. április 06-án szerdán reggel 7 óra 30 perctől

„lomtalanítási” akció lesz, amit a SZOVA Szombathelyi Vagyonhasznosító és Városgazdálkodási ZRt. végez.

Kérjük, hogy a lomtalanításra szánt dolgokat csak szerdán reggel / 7 óra 30 percig / szíveskedjenek kirakni az ingatlan előtti kapubejáróhoz.

Tilos kerti hulladékot, állati tetemet, trágyát, építési törmeléket és veszélyes hulladékot / pl. permetezőszer maradékot, festéket, akkumulátort, stb. / lomtalanításra kirakni!!!

A gumi termékek / járművek gumi kereke, stb. / gyűjtése egy későbbi időpontban lesz, arról tájékoztatjuk majd szórólapon a lakosságot.

Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy a temetői konténerbe csak temetői hulladékot lehet elhelyezni. Tilos a konténerbe törmeléket, üveget, háztartási hulladékot…stb.) elhelyezni!

Figyelmeztetjük a lakosságot, hogy a szelektív hulladékgyűjtés során a KÉK zsákba csak papír, újság, kiadványok, karton hulladékok, a SÁRGA zsákba csak PET palack – műanyag összenyomott italos palackok helyezhetők el. TILOS a zsákokba veszélyes hulladékot, háztartási flakonokat, üvegeket elhelyezni! Kérjük nagyobb figyelmet fordítsanak a szelektív hulladékgyűjtésre.

Bucsu, 2011. március 30. Bucsu Község Önkormányzata

 

 

Copyright © 2011. H&Z