Évközi 33. vasárnap
2020. november 15.

1) Jövő vasárnap (november 22.) országos gyűjtés lesz a Karitász javára.

2) Jövő hétvégi szentmisék keretében teszik le az új egyházközségi képviselőtestület tagjai az esküjüket. Ezzel a régi képviselőtestület mandátuma megszűnik. Minden tagnak ezúton köszönöm a munkáját, amelyet az elmúlt öt évben Isten ügyéért az egyházközségben tettek.

3) Jövő vasárnap egyben Krisztus Király vasárnapja lesz, s ezzel a vasárnappal lezárul az egyházi év.

4) Miseszándék íratás a 2021-es esztendőre a jövő héten lesz. A vírus járvány miatt minden községnek külön napon az adott község templomában lehetséges miseszándékot felíratni. Kedden Dozmaton a templomban ¼ 4 és ¼ 5 óra között, szerdán Bucsuban a templomban 4 és 5 óra között, csütörtökön Toronyban a templomban 4 és 6 óra között, pénteken Sében a templomban 4 és 5 óra között. A fenti alkalmakat követően miseszándék íratás csak a Toronyi Plébánia Hivatalban lehetséges a fogadóórák keretében. A szentmise ára nem változik 2021-ben sem, ára 3.000 ft. A szentmise szándék íratásának a feltétele az egyházközségi hozzájárulás pontos befizetése a szentmise íratás időpontjáig.

5) A kormányrendeletet és a megyéspüspök kéréseit szem előtt tartva kérjük a kedves hívektől templomainkban a maszk rendeltetésszerű használatát, kérjük a bejáratnál elhelyezett fertőtlenítő használatát is. A püspöki rendelet értelmében az idei évben templomainkban nem tudunk karácsonyi műsort és betlehemi pásztorjátékokat sem tartani. Vigyázzunk egymásra és magunkra.

 

Copyright © 2011. H&Z