Évközi 5. vasárnap
2020. február 9.

1) Ma szentmise végén Balázs áldásban részesítjük a kedves híveket!

2) A múlt vasárnapi perselypénz összege, amelyet a templom javára adtatok Bucsu községben 39.420 ft, Dozmaton 20.000 ft, Sében 48.675 ft és Toronyban 42.605 ft volt, amelyet ezúton is hálásan köszönök.

3) Kedden a Lourdes-i jelenés évfordulóján engesztelő gyászmisét mutatok be a toronyi templomban este 6-kor Dr. Török József professzor úr lelki üdvéért! Akik tudnak iránta való tiszteletből vegyenek részt a szentmisén.

4) Csütörtökön fatimai engesztelő napunkon a szentségimádás a bucsui templomban fél 6-kor kezdődik, majd 6-kor a szentmise. Minél többen jöjjünk el immár 100. alkalommal imádkozni magyar hazánkért, s annak lelki megújulásáért, s amerre a körmenet elhalad az ablakokat gyertyával világosítsuk meg!

5) Kedden este fél 7-kor az engesztelő gyászmise után a toronyi egyházközséget várom gyűlésre a plébánia hivatalban, pénteken este fél 7-kor a dozmati, szombaton pedig a bucsui egyházközséget az előesti szentmise után szintén a toronyi plébánia Hivatalban.

6) Február 22-én, szombaton – este 6-tól egyházközségi batyus bált tartunk, immár 9. alkalommal a toronyi sportcsarnokban. Belépőjegy ára 2500 ft. Tombola felajánlást elfogadunk, amelyet kérünk, hogy a sekrestyébe vagy a bál helyszínére hozzatok el. A bálba jegyeket és támogató jegyeket a sekrestyében lehet vásárolni szentmisék előtt és után vagy a fogadóórában illetve mind a négy faluban az egyházközségi elnököknél. A belépőjegyen kívül támogató jegy is vásárolható szintén 2.500 ft- os áron.

 

Copyright © 2011. H&Z