Évközi 4. vasárnap
2020. február 2.

1) A mai vasárnap mind a négy községben a templom javára adtuk a perselyadományt, Toronyban a Rózsafüzér Társulat fél 3-kor tartja az imaóráját.

2) Holnap, vasárnap délután 5-kor a toronyi Plébánia Hivatalban plébániai egyházközségi gyűlést tartunk, amelyen átbeszéljük a 2019. évi zárszámadást és a 2020. évi költségvetést. Községenként a 3-3 képviselőt tisztelettel várom a gyűlésre.

3) Jövő vasárnap a szentmise végén Balázsáldásban részesítjük a kedves testvéreket!

4) Február 22-én, szombaton – este 6-tól egyházközségi batyus bált tartunk, immár 9. alkalommal a toronyi sportcsarnokban. A bálban a zenét Tímár János szentpéterfai lakos fogja szolgáltatni. Belépőjegy ára 2500 ft, amely nem tartalmazza a fogyasztást. Batyus bál, tehát mindenki az általa hozott süteményekből, ill. ételekből, italokból tud fogyasztani. Tombola felajánlást elfogadunk, amelyet kérünk, hogy a sekrestyébe vagy a bál helyszínére hozzatok el. A bálba jegyeket és támogató jegyeket a sekrestyében lehet vásárolni szentmisék előtt és után vagy a fogadóórában illetve mind a négy faluban az egyházközségi elnököknél. A belépőjegyen kívül támogató jegy is vásárolható szintén 2.500 ft-os áron.

 

Copyright © 2011. H&Z