Évközi 3. vasárnap
2020. január 27.

1) Január 24-én, pénteken, életének 74. évében, áldozópapi szolgálatának 45. évében a szentségekkel megerősítve elhunyt Dr. Török József professzor, egyháztörténész, pápai prelátus, címzetes prépost. Temetése február 4-én, kedden délelőtt 11-kor lesz végakaratának megfelelően szülővárosában Makón. Köszönjük szolgálatát, amelyet 8 éven keresztül nyaranként plébániánkon végzett. Az Úr érdemei jutalmául adja meg számára az örök élet boldogságát, nyugodjék békében!

DrTorokJozsefGyaszlap

2) Jövő vasárnap elsővasárnap a Rózsafüzér Társulat fél 3-kor tartja imádságát a toronyi templomban, perselyadományunkat ezen a hétvégén a templomok javára adjuk.

3) Jövő vasárnap egyben Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe van, a szentmisék keretében gyertyaszentelést végzünk. A szentelésre otthonról is hozhatunk
gyertyákat!

4) Február 22-én, szombaton – este 6-tól egyházközségi batyus bált tartunk, immár 9. alkalommal a toronyi sportcsarnokban. A bálba a zenét Tímár János szentpéterfai lakos fogja szolgáltatni. Belépőjegy ára 2500 ft, amely nem tartalmazza a fogyasztást. Batyus bál, tehát mindenki az általa hozott süteményekből, ill. ételekből, italokból tud fogyasztani. Tombola felajánlást elfogadunk, amelyet kérünk, hogy a sekrestyébe vagy a bál helyszínére hozzatok el. A bálba jegyeket és támogató jegyeket a mai naptól a sekrestyében lehet vásárolni szentmisék előtt és után vagy a fogadóórában illetve mind a négy faluban az egyházközségi elnököknél. A belépőjegyen kívül támogató jegy is vásárolható szintén 2.500 ft-os áron.

 

Copyright © 2011. H&Z