MISESZÁNDÉK  - 2020

***

Advent 3. vasárnapja
2019. december 15.

1) A karácsony előtti nagygyóntatás 21-én, szombaton lesz. A gyóntatás Sében 2-3-ig, Toronyban 3-4-ig, Dozmaton 4-5-ig, Bucsuba 5-6-ig. A karácsonyi ünnepek alatt gyónási lehetőség a betegeket kivéve a szentmisék szoros egymásutánja miatt nem lesz. A gyóntatásban Brenner József ny. helynők lesz a segítségemre.
2) A kis Jézus jászla már itt van közöttünk a templomban, a gyermekek leveleit, amelyet a Jézuskának írtak el lehet benne helyezni.
3) A karácsonyi oltár díszítéséhez az előző évekhez hasonlóan adományokat köszönettel elfogadunk.
4) A toronyi hittanosok betlehemes játékkal készülnek felkeresni otthonaikban a híveket. Kérjük, jelezzék a sekrestyében, kik azok, akik szívesen látják a leendő bérmálkozók kis színdarabját. Csak oda tudnak menni a fiatalok, akik nevüket és címüket leadják a mai szentmise után a sekrestyében. Legyünk nyitottak erre a szép kezdeményezésre!
5) Az adventi szentmiséken várjuk közösen a Kisded Jézust!
6) Ferenc pápa kedden ünnepeli a 83. születésnapját, imádságainkban emlékezzünk meg róla.
7) Ebben az évben az utolsó fogadóóra szombaton 21-én, szombaton lesz, ezt követően fogadóóra legközelebb csak január 9-én, csütörtökön lesz.
8) A plébániánkról szóló könyv első kötete elfogyott, a második kötetből A Szűzanya oltalma alatt című könyvből többet rendeltem, így akik karácsonyi ajándékként szeretnék ajándékozni, de korábban nem rendelték meg, kérem jelezzék vásárlái szándékukat a sekrestyében.
9) Ministránsok-ajándék.

 

Copyright © 2011. H&Z