Advent 1. vasárnapja

2019. december 1.

1) Ma elsővasárnap van, perselyadományunkat a templom javára adjuk mind a négy községben, a Rózsafüzér Társulat délután ma délután fél 3-kor tartja imádságát a toronyi templomban.

2) Egyházi kötelezettségeinknek az egyházi adó befizetésével december 5-ig a csütörtöki fogadóóráig tehetünk eleget, ezt követően nem tudunk egyházi adó befizetést elfogadni, s le kell zárnom a könyvelő felé is a 2019. évet.

3) Az idei évben az adventi szentmisék plébániánk területén a rendes templomi szentmisék időpontjában este 6-kor kezdődnek majd, Bucsuban szerdán, Toronyban csütörtök és pénteken. Éljünk minél többen az adventi szentmise szép és különleges lehetőségével az esti órában is!

4) Pénteken egyben elsőpéntek is lesz, gyóntatás a toronyi templomban este fél 6-tól lesz.

5) Kérem a kedves testvéreket, hogy idős, beteg hozzátartozóitokat, akik szeretnék elvégezni karácsonyi szentgyónásukat, jelentsétek a sekrestyében. December 5-én, elsőcsütörtökön délelőtt és délután fogom meglátogatni őket otthonukban. Kérem, hogy azok felé is jelezzétek, akik templomba nem járnak, de tudjátok, hogy a családban idősek betegek vannak és szeretnének élni ezzel a lehetőséggel, a mai szentmise után jelentésetek a betegek nevét és címét a sekrestyében.

6) December 7-én és 8-án, jövő hétvégén Pitti Katalin művésznő adventi- karácsonyváró koncertet ad templomainkban minden szentmisén, tiszteljük meg Őt jelenlétünkkel!

7) Néhány miseszándék maradt még a 2020-as esztendőre, akik még szeretnének misét előjegyeztetni, a csütörtöki és szombati fogadóórán megtehetik!

8) A séi templomban ma délután 5-kor ádventi zenés áhítat lesz minden érdeklődőt szeretettel várunk!

9) Plébániánkról készült könyv második kötete átvehető a sekrestyében a mai nappal bezárólag, ára 4.950 ft. ( Mikulás)

 

Copyright © 2011. H&Z