TÁJÉKOZTATÁS FŰTÉSTÁMOGATÁSRÓL


Értesítjük a lakosságot, hogy a Kormány 1364/2018. (VII. 27.) Korm. határozata értelmében a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartások is egyszeri természetbeni támogatásban részesülhetnek.

A Korm. határozat végrehajtásához készült eljárásrend értelmében, azok a háztartások (Háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége.) akik a téli rezsicsökkentés keretében még nem részesültek semmilyen formában támogatásban, kérelmüket

2018. október 15. napjáig formanyomtatványon beadhatják a Séi Közös Önkormányzati Hivatalban (Sé, Szabadság u. 29.) vagy a Bucsu Község Önkormányzati Hivatalban (9792 Bucsu, Rohonczi u. 2.) ügyfélfogadási időben.

A formanyomtatványon nyilatkozniuk kell arról, hogy milyen formában kérik az igényelendő juttatást (tűzifa, szén, propán-bután palackos gáz, propán-bután tartályos gáz, fűtőolaj, pellet/brikett)

A nyomtatvány elérhető a Séi Közös Önkormányzati Hivatalban (Sé, Szabadság u. 29.), Bucsu Község Önkormányzati Hivatalban, illetve a honlapról (www.bucsu.eu) is letölthető. FORMANYOMTATVÁNY

A természetbeni támogatás a fűtőanyagra vonatkozik, a támogatás nem fedezi az egyéb, például szállítási, darabolási költségeket.

Felhívom a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy az igénybejelentés megalapozottságát az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ellenőrzi.

2018. október 15-ig csak az igénybejelentés megtételére van lehetőség az igényelt támogatás kiosztásáról, átvételi helyéről majd egy későbbi időpontban adunk tájékoztatást a Kormány további – később meghozandó – döntései értelmében.

A HATÁRIDŐ JOGVESZTŐ, KÉSŐBBI BENYÚJTÁST NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!

Adatkezelési tájékoztató

Bucsu, 2018. szeptember 5.

Horváth Tímea s.k.

polgármester

 

untitled

Névnap
Ma 2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Copyright © 2011. H&Z