Advent 1. vasárnapja


1)    A séi templomban, ma, vasárnap délután 5-kor, az Örökségünk alapítvány adventi, karácsonyváró koncertje lesz, a híres szombathelyi Erkel kórus szereplésével. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak!

2)    A hajnali szentmisék reggel 6-kor kezdődnek Bucsuban szerdán, Toronyban csütörtök és pénteken.

3)    Pénteken egyben elsőpéntek is lesz, gyóntatás a toronyi templomban reggel fél 6-tól lesz.

4)    Szombaton az óndódi kápolnában is lesz szentmise délután 5-kor.

5)    A filmklub keretében A karácsony története című nagysikerű filmet fogjuk megtekinteni a héten este 6-kor hétfőn Dozmaton, kedden Sében, szerdán Toronyban, csütörtökön Bucsuban. Minden érdeklődött szeretettel várunk!

6)    Kérem a kedves testvéreket, hogy idős, beteg hozzátartozóikat, akik szeretnék elvégezni karácsonyi szentgyónásukat, jelentsék a mai nappal bezárólag a sekrestyében. December 4-én, elsőpénteken délelőtt és délután fogom meglátogatni őket otthonukban. Kérem, hogy azok felé is jelezzétek, akik templomba nem járnak, de tudjátok, hogy a családba idősek betegek vannak és szeretnének élni ezzel a lehetőséggel.

7)    Jövő vasárnap december hónap elsővasárnapja van, ezen a vasárnapon a rózsafüzér Társulat ½ 3-kor tartja imádságát a toronyi templomban, Bucsuban pedig a Fatimai imacsoport kezdi kilencedét. Jövő vasárnap minden községben perselyadományunkat a templom javára adjuk.

8)    Megkezdődött az advent, s szeretnék a3 évvel ezelőtt elkezdett kedves szép szokást folytatni, a Szent Család képe végig vonulna a falun november 29-től december 23-ig, Szállást keres a Szent Család mottóval, egy-egy napra befogadhatjuk a Szent Család képét, s esténként összegyűlhet a család, s köszöntheti a Szent Családot, s másnap a listán szereplő családnak kellene tovább adni a képet. Akik szeretnék befogadni a Szt. Családot, azokat kérem, hogy a mai nappal bezárólag iratkozzanak fel a sekrestyében pontos név és cím bediktálásával.

9)    A Szombathelyi Egyházmegyei Karitász új munkalehetőséget szeretne kínálni Szombathelyen megváltozott munkaképességű emberek számára. Az útiköltség biztosított, érdeklődni a 30-30-2286-801 illetve 94/508-528-as számon lehet.
    
10)    A karácsonyi készülethez egy adventi naptárt fogadjatok szeretettel, amely a mai naptól kezdve szentestéig, egy Ferenc pápától való idézettel és jócselekedet gyakorlásra való felhívással segít benneteket az advent napjaiban. A kijáratnál a ministránsok osztják ki.

11)     Február 27-én, szombaton, Budapestre szeretném elvinni az érdeklődőket, hogy az Operett színházban, szombati napon délután 3-kor megtekintsük a Csárdáskirálynő című nagysikerű darabot. A belépőjegy ára 5.000 ft, a buszköltség várható összege 4.500 ft. Kérem, hogy akik szeretnének eljönni, jelezzék nekem a sekrestyében jövő vasárnappal bezárólag, mert az Operettszínházban véglegesítenem kell a jegyfoglalást.

 

untitled

Névnap
Ma 2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Copyright © 2011. H&Z