Krisztus Király vasárnapja
2015. november 22.

Ünnepek, emléknapok:


1)    Ma Krisztus Király vasárnapja van. Ezzel a vasárnappal lezárul az egyházi év, s jövő vasárnap már advent 1. vasárnapja lesz, jövő hétvégén az otthonról elhozott adventi koszorúkat megszenteljük a szentmise kezdetén.

2)    Ma országos gyűjtés van a Karitász javára.

3)    Kérem a kedves testvéreket, hogy idős, beteg hozzátartozóikat, akik szeretnék elvégezni karácsonyi szentgyónásukat, jelentsék a sekrestyében. December 4-én, elsőpénteken délelőtt és délután fogom meglátogatni őket otthonukban. Kérem, hogy azok felé is jelezzétek, akik templomba nem járnak, de tudjátok, hogy a családba idősek betegek vannak és szeretnének élni ezzel a lehetőséggel.

4)    Akik szeretnék jövőre lemondani a Keresztény Élet, Új Ember vagy a Martinus újságokat vagy eddig még nem járatták, de a jövő évtől szeretnék, kérem, jelezzék a sekrestyében a mai nappal bezárólag, mert a Kiadó felé most kell jeleznem az igényt, évközben erre nincs lehetőség.

5)    A megrendelt ima-ének füzetek 350 ft-os áron átvehetők a sekrestyében.

6)    Kezdődik az advent, s a három éve bevezetett kedves szép szokást szeretnénk folytatni, a Szent Család képe végig vonulna a falun november 30-tól-december 23-ig, Szállást keres a Szent Család mottóval, egy-egy napra befogadhatjuk a Szent Család képét, s esténként összegyűlhet a család, s köszöntheti a Szent Családot, s másnap a listán szereplő családnak kellene tovább adni a képet. Akik szeretnék befogadni a Szt. Családot, kérem, iratkozzanak fel a sekrestyében pontos név, cím és telefonszám bediktálásával.

7)    A séi templomban november 29-én, vasárnap délután 5-kor az Örökségünk alapítvány adventi, karácsonyváró koncertje lesz. Mindenkit szeretettel hívnak és várnak!

8)    Jövő hétvégi szentmiséken, ádvent 1 vasárnapján, a tanácsadó testületek tagjai leteszik az esküt, akik valamely oknál fogva nem tudnak jelen lenni, azok majd januárban az alakuló ülésen tudják ezt pótolni.

 

untitled

Névnap
Ma 2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Copyright © 2011. H&Z