Évközi 13. vasárnap
2015. június 28.

Ünnepek, emléknapok:

          Hétfő (június 29.): Szent Péter és Pál apostolok ünnepe
    Csütörtök (július 2.): Szűz Mária látogatása Erzsébetnél (Sarlós Boldogasszony)
    Péntek (július 3.): Szent Tamás apostol


1)    A mai vasárnapi perselyadományunkat Péter fillér címén az Apostoli Szentszék kiadásaira adtuk.

2)    Kedden este 7-kor a dozmati Műemléktemplomért Alapítvány ülését tartja a dozmati templomban, az ülés nyílt, arra minden érdeklődőt szeretettel várunk.

3)    Elsőpénteken a házaknál látogatom meg a betegeket, este fél 7-től gyóntatás a toronyi templomban.

4)    Elsőszombaton délután 5-kor az óndódi kápolnába is lesz szentmise.

5)    Szombaton délután 6-kor a séi templomban Joó Bálint és Csejtei Zsuzsanna szombathelyi hívők esküvője lesz. Imádkozzunk az új házaspárért!

6)    Jövő vasárnap elsővasárnap van. A Rózsafüzér Társulat ½ 3-kor tartja imádságát a toronyi templomban. Perselyadományunkat ezen a hétvégén a templomok javára adjuk.

7)    Jövő vasárnap délután 5-kor van Torony község hegyi zarándoklata, amelyre a plébániánkhoz tartozó híveket is szeretettel hívjuk és várjuk. Találkozó 5-kor a falu végén található keresztnél lesz.

8)    Július 4-én, szombaton délelőtt 10.30-kor Csehimindszenten Mindszenty József bíboros szülőfalujában, a Magyar Katolikus Püspöki Kar Erdő Péter bíboros úr vezetésével ünnepi szentmisét celebrál a mártírsorsú bíboros pappá szentelésének 100., érseki kinevezésnek 70., és halálának 40. évfordulója alkalmából. Az ünnepi eseményre buszt indítunk abban az esetben, ha 48 fő összejön. Jelentkezni a mai nappal bezárólag lehet a szentmisék után.

 

untitled

Névnap
Ma 2019. július 19., péntek, Emília napja van. Holnap Illés napja lesz.

Copyright © 2011. H&Z