Évközi 12. vasárnap
2015. június 21.


Ünnepek, emléknapok:

            szerda (június 24.):                  Keresztelő Szent János születése
            szombat (június 27.):    Szent László király
            


1)    Jövő vasárnap Péter fillér gyűjtés címén adományainkat az Apostoli Szentszéknek adjuk Ferenc pápa szándéka szerint.

2)    Szombaton 27-én, 10-kor a Székesegyházban a jubiláns házaspárok püspöki szentmiséje lesz, amelyre szeretettel hívják a jelentkezett jubilánsokat. Plébániánk területéről 15 házaspár jelentkezett.

3)    Jövő szombaton délután 4 órakor a bucsui templomban Horváth László és Vinkó Brigitta toronyi- bucsui lakósok esküvője lesz. Imádkozzunk az új házaspárért!

4)    Július 4-én, szombaton délelőtt 10.30-kor Csehimindszenten Mindszenty József bíboros szülőfalujában, a Magyar Katolikus Püspöki Kar Erdő Péter bíboros úr vezetésével ünnepi szentmisét celebrál a mártírsorsú bíboros pappá szentelésének 100., érseki kinevezésnek 70., és halálának 40. évfordulója alkalmából. Az ünnepi eseményre buszt indítunk abban az esetben, ha 48 fő összejön. A szentmisét követően megtekintjük a bíboros úr szülőházát, az abban kialakított múzeumot. Jelentkezni a szentmisék előtt és után valamint a fogadóórában lehet.

5)    Az esztendő fele lassan eltelt, ha tehetjük az egyházi kötelezettségünknek,  az egyházi adó befizetésével tegyünk eleget.

6)    Örömmel hirdetem, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt pályázaton a séi templom oltárainak felújítására 3.850.000 ft-ot nyertünk.

 

untitled

Névnap
Ma 2019. július 19., péntek, Emília napja van. Holnap Illés napja lesz.

Copyright © 2011. H&Z