Úrnapja
2015. június 7.


Ünnepek, emléknapok:

        csütörtök (június 11.):    Szent Barnabás apostol
        szombat (június 13.):    Páduai Szent Antal áldozópap és egyháztanító
        

1)    Ma elsővasárnap van, perselyadományunkat a templom javára adtuk, a Rózsafüzér Társulat ma fél 3-kor tartja imádságát a toronyi templomban, Bucsuban pedig a fatimai imacsoport végzi kilencedét!

2)    Szombaton– június 13-án – a fatimai engesztelő napunkon a szentségimádás  ½ 7-kor kezdődik. Ezt követően 7 órakor szentmise, majd körmenet, jó idő esetén szabadtéri szentmise lesz, majd a szentmisét követően a körmömet ismét az Újvári utcán halad. A szentmise főcelebránsa Nagy Péter Gellénházai plébános úr lesz. Akik tehetik az ablakokat virággal és gyertyával díszítsék. Kérem, minél többen jöjjenek el imádkozni magyar hazánkért és annak lelki megújulásáért! A miserend a szombati engesztelés miatt módosul Toronyban ez az előesti szentmise lesz egyben a vasárnapi szentmise. Vasárnap reggel 8-kor Dozmaton, fél 10-kor Bucsuban és ¼ 12-kor Sében lesz a szentmise.

3)     Az elmúlt évek kiemelkedő egyházmegyei programjaként a szombathelyi Székesegyházban megtartották a jubiláns házaspárok találkozóját. Idén június 27-re, szombatra, a 10 órakor kezdődő püspöki szentmisére azokat a házaspárokat hívják, akik az idei évben ünneplik az 5. évfordulótól kezdve öt évenkénti felosztásban (10., 15., 20., stb.) a házassági évfordulójukat. A pontos névsort és a házasságkötés idejét továbbítanom kell a Püspöki Hivatalnak, ezért kérem, hogy akik ezen az ünnepségen részt tudnak venni, a mai vasárnappal bezárólag jelentsék szándékukat a sekrestyében.
4)    Az Egyházmegyei Karitász Napközis tábort szervez Nardán június 16-tól, keddtől augusztus 7-ig, minden hétre külön be lehet jelentkezni. Várja a táborba az általános iskola 1-8. osztályos tanulóit, naponta 8 és 16 óra között. A táborba kézműves foglalkozások, néptánc tanulás, kirándulások, sportfoglalkozások lesznek a gyermekek részére, akik számára a napi háromszori étkezést és az utazást is biztosítják. Jelentkezési határidő június 10. szerda a hirdető táblán elhelyezett telefonszámon 94-318-560 keresztül.

 

untitled

Névnap
Ma 2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Copyright © 2011. H&Z