Húsvét 5. vasárnapja
2015. május 3.

1)    A hónap első vasárnapja van, az édesanyákat köszöntjük. A jó Isten áldja meg szolgálatukat, az elhunyt Édesanyáknak pedig érdemeik jutalmául adja meg az örök élet boldogságát.

2)    Vasárnap délután ½ 3-kor a toronyi templomban a Rózsafüzér Társulat imaórát tart, a bucsui templomban pedig a fatimai imacsoport végzi kilencedét. Perselyadományunkat a templom javára adtuk.

3)    Az esti szentmisék előtt ¾ 7-től Lorettói litániát imádkozunk. Máriát dicsérni hívek jöjjetek!

4)    Elsőcsütörtökön este 6-kor Sében is lesz szentmise.

5)    Plébániánk területén, szombaton délután 4-kor a séi templomban Spisák Krisztián és Varga Diána séi hívők esküvője lesz, a toronyi templomban pedig ½ 5-kor Horváth Dávid és Berki Adrienn szombathelyi hívők esküvője lesz. Imádkozzunk az új házaspárért!

6)    Jövő hétvégén van Torony községben a plébániánkhoz tartozó 17 gyermek elsőáldozása. Gyóntatásuk és hozzátartozóik gyóntatása szombaton ½ 9-kor kezdődik, ezt követően lesz a próbájuk. Ezen a hétvégén a szülők feladata az előző évek gyakorlatait követve a templom valamint környéke és a plébánia környezetének takarítása, ill. a templom díszítése. Az elsőáldozás vasárnap 10-kor kezdődik. A templomban az első sorok a gyermekek szüleinek lesznek fenntartva. Az elsőáldozás után agapé lesz számunkra a plébánia udvarán. Az elsőáldozás miatt a szentmise ezen a vasárnapon Dozmaton ½ 8-kor, Sében ½ 9-kor kezdődik, Toronyban lesz előesti szentmise szombaton este 6-kor.

7)    A májusi római zarándokút résztvevőit kérem, hogy jöjjenek be a sekrestyébe, hogy az utas tájékoztatót átadhassam nekik.
    
8)    Az elkövetkezendő napokba imádkozzunk érettségiző diákjainkért!

 

untitled

Névnap
Ma 2019. április 23., kedd, Béla napja van. Holnap György napja lesz.

Copyright © 2011. H&Z