Húsvétvasárnap
2015. április 5.

Ünnepek, emléknapok:
Húsvét nyolcada

1)    A Szentatya húsvétvasárnap déli 12-kor Urbi et Orbi áldásban részesíti a világ minden jóakaratú emberét, amely áldást a MTV és a Duna TV közvetít.

2)    Húsvétvasárnap és Húsvéthétfőn (április 5-6.) a szentmisék Dozmaton és Bucsuban 8-kor, Sében és Toronyban 930 -kor kezdődnek.

3)    Húsvét után az esti szentmisék beleértve az előesti szentmisét is plébániánk területén7-kor kezdődnek.

4)    Szombaton (április 11.) délelőtt 1000 órakor a leendő elsőáldozókat várom felkészítő foglalkozásra a toronyi templomba.

5)    Szombaton délután 1-kor a ministránsokat várom a plébánia udvarán egy szerény agapéra.

6)    Jövő vasárnap tartjuk meg a gyűjtést a templom javára mind a négy községben, a rózsafüzér Társulat is jövő vasárnap tartja imádságát fél 3-kor a toronyi templomban, s Bucsuban pedig a fatimai imacsoport végzi kilencedét.

7)    Április 10-én, pénteken este 6-kor a Toronyi Művelődési Házban Török Gábor az egykori Bodárka toronyi színjátszókör vezetője tart egy beszélgető estet, amelyre minden egykori tagot illetve érdeklődőt szeretettel várnak.

8)    Szombaton 11-én, reggel 8 órától lehet befizetni a Toronyi Plébánia Hivatalban a római zarándokút második részletét a májusi csoportnak, illetve a szeptemberi csoportnak az első részletet. A pontos összeg miatt a héten az utazási iroda mindenkit keresni fog telefonon.

9)    A Feltámadt Üdvözítő békéjét kívánom mindnyájatoknak!

 

untitled

Névnap
Ma 2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Copyright © 2011. H&Z