Évközi 3. vasárnap
2015. január 25.

Ünnepek, emléknapok:

Szombat (január 31.): Bosco Szent János áldozópap

1) Jövő vasárnap – február 1. – elsővasárnap. A Rózsafüzér Társulat ½ 3-kor tartja imádságát a toronyi templomban. Bucsuban pedig a fatimai imacsoport végzi kilencedét. Ezen a hétvégén a perselyadományt jó szívvel adjuk a templom javára.

2) A keresztény újságok befizetése aktuálissá vált. Új ember előfizetése 15.400 ft, Keresztény Élet 9.400 ft, a Martinus 2020 ft.

3) Február 14 – én, szombaton – este ½ 8 -tól egyházközségi batyus bált tartunk a toronyi sportcsarnokba. A bálba a zenét Tímár János Szentpéterfai lakós fogja szolgáltatni. Belépőjegy ára 2000 ft, amely nem tartalmazza a fogyasztást. Batyus bál, tehát mindenki az általa hozott süteményekből, ill. ételekből,  talokból tud fogyasztani. Tombola felajánlást elfogadunk, amelyet kérünk, hogy a sekrestyébe vagy a bál helyszínére hozzatok el. A bálba jegyeket és támogató egyeket a sekrestyében lehet vásárolni szentmisék előtt és után vagy a plébániai fogadóórában vagy a 4 falu egyházközségi elnökeinél.

4) A római zarándokutak május 11 és 18 között valamint szeptember 28 és október 5 között lesz. Mindkét út 8 nap 7 éjszaka, mindkettő ugyanazon programokkal van, mindkettőnél ugyanott vannak a szállások, és mindkettő ugyanazon áron van illetve mindkettőnek a lelki vezetője én leszek. Jelentkezési lehetőség első alkalma mindkét útra február 21-e szombat,reggel fél 9 az előleg 60.000 ft befizetésével. Részletes programot, akik szeretnének, azoknak tudok adni a szentmise után a sekrestyében.

5) A Toronyi Gazdag Gyula Általános Iskola Aranypatak Kulturális Alapítványa 2015. január 31-én,   jövő szombaton tartja hagyományos farsangi bálját. A bál bevételéből a község iskolájában tanuló gyermekek programjait, illetve az iskolát támogatják. Sok szeretettel várják az iskolában tanuló diákok szüleit, baráti társaságukat, és minden kedves vendéget, akik szívügyüknek érzik az iskola és a tanulók sorsát. Helyszín:  Torony Vendéglő. Belépő. 1500 Ft. Jegyek vásárolhatóak az iskolában, illetve a kuratórium tagjainál és Kissné Kovács Ilona alapítványi elnöknél.

 

untitled

Névnap
Ma 2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja van. Holnap Friderika napja lesz.

Copyright © 2011. H&Z